Rojstnodnevne zabave

Vsak otrok si želi da bi bilo praznovanje njegovega rojstnega dne nekaj posebnega, nepozabnega in novega. V športnem centru Fit&Pump Vam nudimo celotno organizacijo in izvedbo rojstnodnevnih zabav. Za športno zabavo bomo, poskrbeli mi, tako da odmislite skrbi okoli praznovanja. Potrudili se bomo, da bodo otroci odšli s praznovanja navdušeni, veseli in zadovoljni.

Fit&Pump rojstnodnevne zabave so športno obarvane, za otroke pripravimo različne športne igre in zabavne poligone. Pri tem se vsekakor upoštevajo želje otrok. Organiziramo jih za otroke od 3 do 10 leta starosti. In sicer ob sobotah in nedeljah od 10.00 do 19.00 ure.

Paket Fit&Pump Slavljenček vključuje 2 športni uri + ura pogostitve.

Potek rojstnodnevne zabave:

Otroci naj bodo športno oblečeni in imajo s sabo čisto športno obutev. Sledi dve urno uživanje v športni dvorani pod vodstvom animatorjev. Nato sledi ura pogostitve. Mi poskrbimo za pizze in sok, na željo staršev pa se lahko dogovorimo še za torto.

CENIK:

Cena po osebi = 9,00 €

cfgbhjnkl dfcgvnhjkm dfgthjipoš dxfcghjkl erdtfijopl ertzuiop esdrtfgh hjklčć sdfcgvhjkl sdrtfzuio trzuiop vgbhnjklp ydsxcfgvhjk